Het kan zijn dat je in de webshop een gedichtje hebt gevonden dat precies verwoordt hoe je je voelt of wat je wilt zeggen. Wat fijn! Het delen van fijne, herkenbare woorden is dé reden waarom ik met de webshop ben begonnen.

Het is óók de reden waarom ik gedichtjes op maat maak. Het kan namelijk zijn dat een van de gedichtjes voor jou wel de juiste sfeer ademt, maar dat de woorden nog wat meer mogen worden toegespitst op jouw eigen situatie of die van een lieve naaste. In dat geval schrijf ik met alle liefde een gedichtje waarin zowel de sfeer als de boodschap precies zijn hoe jij ze wilt.

Hoe ik dat doe? Ik ga samen met jou in gesprek om een goed en compleet beeld te krijgen van wat jij voor ogen hebt. Hoe fijn ik het ook zou vinden om stad en land af te reizen om deze gesprekjes fysiek te voeren, een zekere pandemie laat dat op dit moment even niet toe (nieuw item op mijn brainstormlijst: tourbusje regelen voor gewoonfijn). Vandaar dat we dit gesprek via de mail (of wanneer je wel wat extra online gezelligheid kunt gebruiken door middel van een videogesprek) zullen voeren. Daarna ga ik direct voor jou aan de slag! De wachttijd en de kosten zijn afhankelijk van de lengte van zowel het gedicht als jouw wensenlijstje.

Wanneer je nog vragen hebt en/of mij direct aan het werk wilt zetten: mail het naar info@taalapotheek.nl!

Liefs,
De Taalapothekersassistente